Receptai
Vafliai su slyvomis raudonajame vyne
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.125g smulkaus malimo rupių miltų2.1/2 l pieno
žiupsnelis druskos
3.1šaukštas sirupo [sirupą gali pakeisti medus]
4.2 tryniai
5.50g ištirpinto sviesto
6.100g varškės
7.50g sezamų [sezamų sėklas gali pakeisti malti riešutai ar migdolai]
8.200g džiovintų slyvų
9.1 gabalėlis cinamono
10.1/4 l raudonojo vyno
šiek tiek cukraus
šiek tiek citrinų sulčių
kiaulės odos gabalėlis
Veiksmai :
MIltus supiltį į dubenį, palaipsniui pilti pieną, sirupą, berti druską, dėti trynius, sviestą, varškės sūrelį arba varškę ir minkyti tešlą. Suberkite sezamų sėklas ir palikti, kad išbrinktų. SLyvas ir cinamoną užpilti raudonuoju vynu. SLyvas užvirinti ant silpnos ugnies, palikti 10 minučių, kad išbrinktų, pasaldinti, supilti citrinų sultis, o cinamoną išimti. Pašildyti vaflinę ir įtrinti ją kiaulės oda, špilti šiek tiek tešlos ir iškepti vaflius
Receptą atsiuntė Marius iš Kauno
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina sveplas kiskis i parduotuve ir sako:
- duokit man alepsinu!
- kiski, mes neturim alepsinu! mas prekiaujam apelsinais!- pasako pardaveja.
ateina kita diena kiskis i parduotuve ir sako:
- duokit man alepsinu!
- kiski, mes neturim alepsinu! jeigu tu kita karta atejes paprasysi alepsinu, as prikalsiu tave prie kedes!
ateina rotojaus diena kiskis i parduotuve ir sako:
- ar turit plaktuka?
- ne,- atsako pardaveja.
- ar turit viniu?
- ne,- vel atsako pardaveja.
- ar turit kede?
- ne,- ir vel atsako pardaveja.
- tai duokit man alepsinu!