Receptai
Viščiukas su imbieru ir vynuogėmis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1 viščiukas 1 kg (gali būti tik blauzdelės),2 valg. šaukštai alyvuogių aliejaus,
200 g imbiero šaknies,
2 apelsinų sultys,
1 skiltelė česnako,
200 g žaliųjų vynuogių be kauliukų,
pundelis petražolių,
1 šaukštas sviesto,
druskos ir pipirų pagal skonį.
Veiksmai :
class="articleBody">Supjaustykite viščiuką į 8 dalis ir įtrinkite druska bei pipirais. Didelėje keptuvėje su storu dugnu gerai įkaitinkite alyvuogių aliejų ir apkepinkite viščiuko gabaliukus po 5 minutes iš abiejų pusių, kad susidarytų traški plutelė.
class="articleBody">Nulupkite ir sutarkuokite imbierą, jį sumaišykite su apelsinų sultimis ir smulkinta česnako skiltele. Iš keptuvės išpilkite aliejų , kuriame kepėte viščiuką ir įdėkite ten 1 šaukštą sviesto. Kai jis ištirps, sudėkite ten imbiero masę ir vynuoges. Uždenkite dangčiu ir pakaitinkite iki virimo. Tuomet sudėkite viščiuko gabaliukus ir troškinkite maždaug 20 min. Patiekite papuošę petražolių lapeliais.
Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kruvini spragėsiai - Pakepkite spragėsių. Ištirpinkite sviestą ir karameliniais dažais nudažykite jį raudona spalva. Prieš patiekdami spragėsius, užpilkite ant jų sviesto. Šaltinis : dansukker.com ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Mokytoja sako:
-Kiek man metų?
Visi vaikai pasimetę galvoja… Staiga Petriukas pakelia ranką ir sako:
- Jums mokytoja 24 metai.
- Taip,- sako nustebusi mokytoja, -o kaip tu sužinojai?
- Matote, kai aš namie kalbu kvailystes, mane tėtis vadina pusdurniu…o man 12 metų…