Receptai
Vištiena su vyšnių padažu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 višta2.3 šaukštai aliejaus
3.1 šaukštas sviesto
4.1 stiklinė sultinio
5.4 šaukštai degtinės
6.1,5 stiklinės vyšnių
7.2 šaukšteliai krakmolo
pipirų, druskos pagal skonį
Veiksmai :
Višta apverdama pasūdytame vandenyje. Šiek tiek suminkštėjus stambiems raumenims (krūtinėlė, kojelės), višta išimama iš vandens ir įtrinama druska su pipirais. Kepama orkaitėje užpylus tirpintu sviestu su aliejumi, nuolat palaistant atsiradusiu skysčiu, kol višta parusvės. Iškepusi višta laikoma šiltai, kol paruošiamas padažas. Skanaus!Padažas: nuo kepimo likęs skystis perkošiamas ir užvirinamas, į jį supilamas vandenyje išmaišytas krakmolas, sudedamos vyšnios ( tinka ir marinuotos), supilama degtinė ir pakaitinama.
Patiekiant, višta supjaustoma, sudedama į pusdubenį ir užpilama padažu. Valgoma su biriai virtais ryžiais. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Petriukas neatėjo į mokyklą. Sekančią dieną mokytoja klausia, kur šis trainiojosi. - Namie buvo gaisras ir su seneliu nelaimė... - Na, papasakok smulkiau.. - Iš ryto nuėjau į parduotuvę pieno. Grįžtu - butas dega. Butas devintame aukšte, o ten senelis. - Tai senelis sudegė? - Ne, atvažiavo ugniagesiai ir ėmė pilti vandenį. - Tai senelis nuskendo? - Ne, iššoko per langą. - Reiškia užsimušė. - Ne, ugniagesiai ištiesė brezentą. - O kaip gi senelis? - Nuspyruokliavo atgal į butą. - Sudegė? - Ne. - Paskendo? - Ne. - Tai kas gi atsitiko su seneliu? - Vėl iššoko. - O toliau? - Nuspyruokliavo atgal i butą. Po to vėl iššoko ir vėl nuspyruokliavo atgal į butą. Vėl iššoko ir vėl atgal.. Ir taip labai ilgai. - Petriuk, KAS ATSITIKO SENELIUI ?!?!?! - Teko nušauti, atsibodo jis visiems...