Receptai
Vistienos sriuba
Šalis: Lietuva
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
2 vistos ketvirciai keletas bulviu 1 morka 1 svogunas 4 - 6 saukstai ryziu 2 vistienos sultinio kubeliai lauro lapeliai, pipirai, ziupsnelis svieziu petrazoliuVeiksmai :
Apverdame vištienos ketvirčius, nupilame sultinį. Dedame apvirtus ketvirčius i svaru vandenį ir vėl verdame. Mėsai išvirus, ja kiek atvėsiname ir susmulkiname, dedame atgal į verdantį sultinį kartu su gana smulkiai supjaustytomis bulvėmis, morka, ryžiais ir svogūnu (jei pageidaujate, svoguna galite pakepinti, taciau nekepintas jis suteikia sriubai malonu prieskoni, taciau visiskai nesijaucia svoguno kvapo). Suberiame vištienos sultinį, prieskonius (keletą pipiro zirnelių, lauro lapus), baigiant virti įdedame šviežiai smulkintų petražolių. Pastaba: ši sriuba gali būti tiršta. Svarbu kruopsčiai susmulkinti vištiena, bulves supjaustyti mazdaug 2 cm kubeliais ir iberti kiek daugiau ryžiu.Tinka vartoti su :
Galima patiekti su džiuvesėlių kubeliais. Tinka valgyti su balta duona.Receptą atsiuntė: Margarita
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Istikro gaila jog neparasyta kiek laiko virti. As kazkoked pamaniau jog zirneliai tiktu labiau nei ryziai, tai pakeiciau juos :) ir jau verdu. Laukiu sriubytes :))
Bandysiu rytoj :) skaniai atrodo
Verdu šią sriubytę jau ne pirmą kartą, visų labai mėgstama:)
einunu bandyt :)
Pastebėjau, kad daugelyje receptų naudojami sultinio kubeliai!
Juk tai didžiausia bjaurybė, kurio sudėtyje pagrindas E621- natrio gliutomatas (skonio stipriklis).... Feee :(
o kam vistienos sultinys, jeigu jau vista verdam??????????????
einu katilu kaisti
o kada zinoti kada ji baigia virti?
labai skani sriubyte :) !!
liuxxx!!!!
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Plikyta tešla - Iš plikytos tešlos pagamintus skanėstus reikia iš karto suvalgyti, nes ilgiau laikomi jie pasidaro ne itin malonaus skonio. ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Trečia valanda po pusiaunakčio. Visi miega. Suskamba telefonas. Šeimininkas pakelia ragelį ir išgirsta susijaudinusio žmogaus balsą: - Alio! Alio! Ar čia gyvūnų globos draugija? - Na, tarkim, taip. O kas tave, asile, nuskriaudė?