Receptai
Vištos krūtinėlės šašlykai
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.300 g vištos krūtinėlių.Marinatui:
2.2 šaukštai aliejaus,
3.2 šaukštai citrinos sulčių,
4.1 ryšulėlis kalendrų arba petražolių,
5.1 raudonoji paprika,
6.1 skiltelė česnako.
Padažui:
7.1 raudonoji paprika,
8.2 šaukštai sojų padažo,
9.2 šaukštai citrinos sulčių,
10.2 svogūnų laiškai,
cukraus,
druskos.
Veiksmai :
Mėsą supjaustykite nelabai siauromis juostelėmis.Marinatui papriką išvalykite ir supjaustykite. Kalendras arba petražoles susmulkinkite. Česnaką sutrinkite. 2 šaukštus aliejaus sumaišykite su 2 šaukštais citrinos sulčių, paprika, česnaku ir žalumynais. Marinatu įtrinkite mėsą. 2 valandoms įdėkite į šaldytuvą. Nusunkite ir pabarstykite druska. Sumaukite ant šašlyko iešmų. Kepkite po 12 minučių iš abiejų pusių 200 laipsnių orkaitėje.Padažui papriką ir svogūną supjaustykite. Sumaišykite su sojų padažu ir citrinos sultimis. Pagardinkite cukrumi ir druska. Patiekite su šašlykais. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kad pavyktų kepsnys ant grotelių - Mėsą išimkite iš šaldytuvo mažiausiai prieš valandą. Mėsa bus sultinga jei rinksitės ne pernelyg liesą, kepant nepjaustysite, o sūdysite tik baigiant kepti. Jei spustelėjus mėsa įdumba, viduje ji dar neiškepusi, yra kraujo, jei elastinga- ...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Studentas-praktikantas, gydytojui trumpam išėjus, liko priiminėti ligonių. Sugrįžęs gydytojas rado studento ataskaitą:
Pirmas ligonis atėjo su paleistais viduriais. Išrašiau laisvinančių. Iš pradžių smarkiai bėgo koridoriumi, po to sustojo, giliai atsiduso, ranka numojo ir ramiai nuėjo. Turbūt padėjo.
Antrasis atėjo su ramentais. Išrašiau laisvinančių. Metė ramentus ir nubėgo koridoriumi. Aiškiai padėjo.
Trečias atėjo su kosuliu. Ir jam išrašiau laisvinančių. Va, tupi kampe - bijo sukosėti.