Receptai
Avienos troškinys su daržovėmis
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
110 g avienos,15 g tirpinto sviesto,
100 g bulvių,
20 g morkų,
20 g ropių,
10 g petražolių,
25 g svogūnų,
15 g pomidorų tyrės,
5 g miltų,
pipirų, druskos,
žalumynų.
Veiksmai :
Mėsą sukapokite gabalėliais, pabarstykite pipirais, druska ir pakepinkite ant riebalų iki gražios geltonos spalvos. Po to mėsą dėkite į troškinimo indą, užpilkite pomidorų tyre, sultiniu ir troškinkite 30 – 40 minučių. Sudėkite pakepintus miltus, skiltelėmis supjaustytas bulves, morkas, ropes, petražoles, svogūnus ir dar patroškinkite 25 – 30 minučių. Ištroškintą mėsą patiekite kartu su daržovėmis, viename, giliame pusdubenyje, pabarstykite žalumynais. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Citrinos būtų kvapesnės - Kad citrinos būtų kvapnesnės, patiekiant nuplaukite ir perpilkite verdančiu vandeniu ant skylėto samčio....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Viena gyvatė kitai:
- Klausyk, ar aš nuodinga?
Kita:
- Nežinau.Kodėl klausi?
- Ką tik įsikandau į liežuvį.