Receptai
Bulvių sriuba su koldūnais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
5 – 6 bulvės,
2 morkos,
gabaliukas petražolės šaknies,
2 svogūnai,
3 šaukštai sviesto.
Koldūnams:
1 stiklinė miltų,
5 – 6 grybai,
2 kiaušiniai.
1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
pipirai,
petražolės ir krapų šakelės,
druska.
Veiksmai :
Morkas, petražoles, svogūną apkepkite ir virkite 2 litruose vandens 30 – 33 minutes, iškoškite, sudėkite supjaustytas bulves, užvirinkite, paskui sudėkite koldūnus ir virkite 15 minučių. Kai koldūnai iškils, puodą nukaiskite, įdėkite druskos, pipirų, sviesto, įberkite susmulkintų lapelių.Iš miltų, kiaušinio ir vandens suminkykite tešlą, 15 – 20 minučių palaikykite, plonai iškočiokite, supjaustykite 6 cm pločio juostelėmis. Ant juostos išdėliokite įdarą, tešlos kraštus sutepkite kiaušiniu, užklokite kita juosta, prispauskite ir taurele išspauskite nedidelius koldūnus.
Įdarui išvirtus grybus susmulkinkite, sudėkite virtus kiaušinius, pakepintą svogūną, pasūdykite, įberkite pipirų, susmulkintų krapų, sumaišykite
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Kaip laikyti žuvį ? - Šviežia žuvis laikoma šaldytuve 4 – 50C temperatūroje. Įvyniokite ją į pergamentinį popierių ir įkiškite į polietileninį maišelį, kad žuvies kvapo neprisigertų kiti patiekalai....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Profesorius sulaukė gražaus jubiliejaus - į jo paskaitą neatėjo šimtatūkstantasis studentas.