Receptai
Kepta žuvis su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kg plekšnės, druskos, acto,2.1 kiaušinis,
3.1 šaukštas miltų,
maltų džiūvėsėlių,
aliejaus arba riebalų,
4.200 g konservuotų arba 5.400 g šviežių grybų,
6.4 svogūnai,
7.2 šaukštai margarino arba sviesto, krapų arba petražolių lapelių,
8.1 obuolys arba pusė citrinos,
pomidorų arba ankštinių pipirų.
Veiksmai :
Plekšnes nuvalyti, išimti vidurius, nupjauti galvą ir pelekus, pasūdyti, pašlakstyti actu ir pusvalandį palaikyti šaltai. Paskui suvilgyti kiaušinio ir pieno mišinyje, apvolioti džiūvėsėliais ir kepti riebaluose, kol apsitrauks rausva plutele. Iškepusias žuvis sudėti į pašildytą dubenį. Gabalėliais supjaustytus grybus ir kapotus svogūnus troškinti riebaluose, kol išgaruos skystis. Pasūdyti, pagardinti susmulkintais žalumynais ir tarkuotu obuoliu arba citrinos sultimis. Ant kiekvienos žuvies uždėti po kauburėlį grybų ir papuošti žalumynais, pomidorais arba ankštiniais pipirais. Patiekti su grietinės arba pomidorų padažu ir virtomis bulvėmis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas: kol kas niekas dar neįvertino!
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Prieskonių vartojimas su Kiauliena ir Jautiena - Tinka šie prieskoniai : Juodieji pipirai Baltieji pipirai Žalieji pipirai Rausvieji pipirai Uoginė paprika Kvapieji pipirai Aitriųjų paprikų prieskoniai Mėsos prieskoniai Šašlyko prieskoniai Guliašo prieskoniai Universalūs prieskoniai Pipirų m...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Stivi stoteleje dvi blondines,viena klausia kitos:
-kokio autobuso lauki?
-3, o tu?
-2
atvaziuoja 32 sulipa abidvi