Receptai
Kumpio suktinukai su sūriu
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
250g pievagrybių2 šaukštai sviesto
2 šaukštai miltų
1/8 l grietinės
1/8 l baltojo vyno
druskos ir maltų baltųjų pipirų
1 kiaušinis
8 virtos kumpio riekelės [400g]
2 maži pomidorai
75g tarkuoto ementalio ar kito sūrio
petražolių pagal skonį
Veiksmai :
Pievagrybių griežinėlius pakepinti su sviestu ir išgriebti. Į karštus riebalus suberti miltus, pagardinti baltuoju vynu bei grietine ir kaitinti, kol padažas sutirštės. Nukelti nuo viryklės ir pagardinti prieskoniais. Sukrėsti pakepintus pievagrybius, įmušti kiaušinę, suberti sūrį. Gerai išmaišyti. Ant kumpio riekelių užkrėsti įdaro, susukti kūgius ir sudėti į riebalais pateptą kepimo indą. Papuošti pomidorų griežinėliais ir pabarstyti druska. Kumpio suktinukus ir pomidorus galime pabarstyti tarkuotu sūriu ir pašauti į viršutinę įkaitusios orkaitės lentyną. Kepti, kol apskrus.
Receptą atsiuntė Marius iš Kauno
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):PUikus patiekalas ir receptas!:]*
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Įvyniokite dėžutę maistui laikyti į rabarbaro lapą - Įvyniokite dėžutę maistui laikyti arba butelį su gėrimu į rabarbaro lapą. Rabarbaro lapas turi izoliacinių savybių ir gali išlaikyti maisto dėžutę larba gėrimą atšaldytą. Rabarbaro lapo nereikia neštis namo – jį galima palikti gamtoj...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Kaip užmušti žmogų vorą?
Ats: Panaudok žmogų šlepetę