Receptai
Makaronai su plekšne
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
apie 500 g plekšnių filė1 arbatinis šaukštelis druskos
¼ arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų
1–2 valgomieji šaukštai margarino arba sviesto
1 arbatinis šaukštelis raudonėlių
100 ml tarkuoto parmezano sūrio
2 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus
50 ml žuvies sultinio (gaminti iš kubelių)
1 valgomasis šaukštas citrinos sulčių
Veiksmai :
Filė pagardinkite druska ir pipirais. Keptuvėje įkaitinkite riebalus tol, kol jie pagels ir ištirps. Sudėkite filė ir apkepkite iš abiejų pusių tol, kol gražiai paruduos. Apibarstykite smulkintais raudonėliais ir parmezanu, apšlakstykite alyvų aliejumi. Greta filė gabalėlių supilkite sultinį, uždenkite keptuvę dangčiu ir šiek tiek patroškinkite. Prieš patiekdami, žuvį apšlakstykite trupučiu citrinos sulčių. Patiekite su makaronais (pavyzdžiui, kriauklelėmis) ir žaliomis salotomis.Tinka vartoti su :
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Išbučiuota varlė sako karalaičiui:
- O žinai, juk tai tiesiog nuostabu! Juo labiau, kad mūsų pelkėje niekad niekas net negirdėjo apie jokias karalaites…