Receptai
Makaronų, lęšių ir linų sėmenų sriuba
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
¼ puodelio sviesto;1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas;
1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustyta morka;
1 smulkiai supjaustytas saliero stiebelis;
¼ smulkiai supjaustyto žaliojo pipiro;
5 puodeliai verdančio vandens;
pusė puodelio vištienos sultinio su druska;
2 arb. šaukšteliai ypatingai smulkiai supjaustyto česnako;
1 lauro lapas;
500 ml indelis su pipirais ir prieskoniais marinuotų pomidorų;
1/2 puodelio smulkių makaronų;
1/2 puodelio nuplautų džiovintų lęšių;
1 arb. šaukštelis cukraus;
1/2 puodelio skrudintų linų sėmenų.
Veiksmai :
Dideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite svogūną, morkas, salierus ir žaliąjį pipirą. Šias daržoves paskrudinkite ant silpnos ugnies apie 20 minučių, retkarčiais pamaišydami. Įpilkite verdantį vandenį, sultinį, česnakus, lauro lapą, marinuotus pomidorus kartu su marinatu, makaronus ir lęšius. Išmaišykite. Virinkite apie 1 valandą ant silpnos ugnies, kol išvirs lęšiai. Suberkite cukrų ir linų sėmenis, pamaišykite ir patiekite ant stalo.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė RenataReceptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):o tai kas liks iš makaronų po valandos virinimo?..
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Mėsos laikymas - Jeigu nusprendėte mėsą ilgiau laikyti, t.y. šaldyti, tai jokiu būdu neplaukite jos vandeniu, nes greičiau suges...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Ateina gaidys į vištidę nešinas stručio kiaušiniu ir, pasipustęs plunksnas, sako:
- Mergaitės, nenoriu priekaištaut, bet pažiūrėkit ką sugeba konkurentai …