Receptai
Menkės troškinys su šparagais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g menkės,2.500 g šparagų,
3.200 g pievagrybių,
4.100 g žaliųjų žirnelių,
5.svogūnas,
6.2 šaukštai krapų,
7.2 šaukštai citrinos sulčių,
8.šaukštelis tarkuotos citrinos žievės,
9.stiklinė daržovių nuoviro,
10.3 šaukštai aliejaus,
11.sviesto,
12.3 šaukštai grietinės,
14.šaukštelis garstučių,
15.druskos,
pipirų.
Veiksmai :
Žuvį supjaustyti, apšlakstyti citrinos sultimis ir palikti 20 minučių
pastovėti. Šparagus supjaustyti ir 15 minučių troškinti daržovių
nuovire. Svogūną pakepinti aliejuje, sudėti supjaustytus pievagrybius
ir troškinti 15 minučių. Žuvį apibarstyti miltais, druska, pipirais
ir kepti aliejuje. Sudėti šparagus, žirnelius, svogūnus su
pievagrybiais, supilti daržovių nuovirą, citrinos sultis, citrinos
žieveles, pipirų, druskos. Troškinti 5 minutes. Tada įmesti sviesto
ir užvirinti. Grietinę sumaišyti su garstyčiomis, krapais ir supilti
į troškinį. Patiekti su bulvių koše. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Cukrus šiek tiek pagerina skonį! - Į maltinukų faršą įdėkite šiek tiek cukraus. Tai pagerina skonį. Nereikia daug dėti – 0,5 kg faršo užtenka 2 žiupsnelių. Faršas netampa saldus, nedidelis kiekis cukraus tik „pagerina” jo kokybę. Cukraus galima įberti ir ruošiant pad...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Paskaita psichologijos fakultete: - Šiandien mes su jumis ištirsime 3 žmogaus emocijas: nustebimą, susierzinimą ir sužvėrėjimą. Prieina prie telefono, surenka atsitiktinį numerį: - Alio. Laba diena, pakvieskite prašau Igną. - Jūs apsirikote, čia toks negyvena. Padėjęs ragelį, dėstytojas (patenkintas): - Tai buvo 1 stadija. Žiūrėkite toliau... Vėl surenka tą patį numerį: - Alio. Sakykite, o Ignas dar negrįžo? - (susierzinęs balsas) Aš juk jums jau sakiau, kad čia toks negyvena! Meta ragelį. Dėstytojas jau visai patenkintas: - O dabar paskutinė stadija: Vėl renka tą numerį: - Alio. Klausykite, kai ateis Ignas, perduokite jam... - (pertraukia šaukimas) ......Kiek kartų sakyti....Aš tą jūsų Igną.... Dėstytojas laimingas deda ragelį atgal. Staiga prie jo prieina studentas ir sako: - Jūs pamiršote dar 1 stadiją. Pats surenka tą patį numerį: - Alio. Laba diena. Jus Ignas trukdo - Man niekas neskambino?