Receptai
Mėsos vyniotinis su grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.400 g jautienos,2.100 g kiaulienos,
3.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių,
4.3/4 stiklinės vandens,
5.100 g grietinės,
6.1 kiaušinis, druskos,
pipirų, petražolių lapelių,
7.3 šaukštai margarino,
8.250 g nedidelių baravykų,
9.200 g grietinės, druskos.
Veiksmai :
Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintais riebalais ir palaistyti sultiniu. Nepjaustytus arba perpjautus pusiau grybus ištroskinti riebaluose, įdėti grietinės, druskos ir dar pavirinti. Vyniotinį patiekti inde, kuriame kepė arba perdėti į pašildytą dubenį ir užpilti troškintais grybais. Valgyti su virtomis bulvėmis ir žalių daržovių salotomis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Atminčiai gerinti reikia - Atmintį gerinti padeda raudonosios daržovės: saldžiosios paprikos, morkos, pomidorai bei ankštinės daržovės. Taip pat naudingos visos uogos. Mėlynėse, braškėse, žemuogėse, juoduosiuose serbentuose gausu vitamino C ir medžiagų, stiprinanči...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Skrenda per mišką bitė, žiūri sėdi ant kelmelio uodas ir bintuoja savo vyrišką pasididžiavimą. Priskrido arčiau ir klausia:
- Kas tau, uodeli, nutiko, kas tave taip žiauriai nubaudė?!
- Ai, vis per tą alkoholį... Skrendu šią naktį per mišką visas girtas, žiūriu - kažkas samanose žiba. Pagalvojau, kad jonvabalio pati kaip puoliau ant jos!.. O ten, pasirodo, buvo neužgesinta nuorūka...






Atgal
Į viršų