Receptai
Žiedinių kopūstų sriuba
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
500 g žiedinių kopūstų,1 svogūno,
30 g sviesto,
20 g miltų,
100 g baltojo vyno,
0,75 litro sultinio,
1 šaukštelio citrinos sulčių,
100 g pieno,
2 šaukštų grietinėlės,
100 g tepamo sūrio su krapais,
baltųjų pipirų,
druskos,
malto muskato,
30 g virto kumpio,
1 šaukšto pjaustytų petražolių lapelių.
Veiksmai :
Žiedinį kopūstą nuvalyti, padalyti į mažas „rožytes“. Svogūną nuvalyti, susmulkinti, dėti į puode pakaitintą sviestą, pakepinti, pabarstyti miltais, dar truputį pakepinti. Supilti sultinį, pieną, grietinėlę, citrinos sultis, užvirinti, sudėti žiedinio kopūsto „rožytes“, sumažinti ugnį iki minimumo, pavirti 20 min.. Kelias „rožytes“ kiaurasamčiu išgriebti, padėti šalia. Į sriubą įmaišyti tepamą sūrį ir rankiniu smulkintuvu viską susmulkinti. Sriubą paskaninti druska, pipirais, muskatu. Sudėti likusias „rožytes“, pjaustytą kumpį, dar truputį pašildyti. Prieš patiekiant pabarstyti petražolių lapeliais.Tinka vartoti su :
Receptą atsiuntė RenataReceptą atsiuntė: RENATA
Dabartinis recepto įvertinimas:

Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Kol kas nėra nė vieno komentaro. Tu gali būti pirmas!
Palikite savo komentarą:
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
- Simai, tu baigei rašyti diktantą - parašei patį paskutinį sakinį. Ką reikia parašyti gale? - Dešimt.