Receptai
Žuvienė
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
- 1 svogūnas
- česnako
- 150 g bulvių
- 150 g morkų
- 100 g pankolio
- 30 g lapinių salierų
- 1 šaukštas alyvuogių aliejaus
- 200 g buteliuko žuvies padažo atskiesto 400 g vandens
- 400 g žuvies filė (lašišos, raudonojo ešerio ar kurios kitos)
- 80 g porų
- 1 pomidoras
- 6-8 šalavijų lapai
- 200 g baltojo vyno
- 3/4 šaukštelio jūros druskos
- Šviežiai maltų pipirų.
Veiksmai :
Paruošti daržoves: nuvalytus svogūną, česnaką smulkiai supjaustyti. Bulves, morkas supjaustyti mažais kubeliais. Pankolį, salierų lapus smulkiai supjaustyti. Puode įkaitinti alyvuogių aliejų, joje pakepinti svogūną, česnaką, sudėti bulves, morkas , supilti žuvies padažą, atskiestą vandeniu, užvirinti, pavirti 5 min., tada sudėti pankolį, salieras, pavirti dar 5 min. Žuvies filė susmulkinti šaukštelio dydžio gabalėliais, sudėti į sultinį ir pavirti 10 min. Supilti baltąjį vyną. Porą supjaustyti smulkiais žiedeliais, pomidorą, petražoles, šalaviją supjaustyti labai smulkiai, viską sudėti į karštą sriubą, paskaninti šviežiai maltais pipirais, jūros druska.
Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):visa skoni turbut laiko zuvies padazas. o gal blogai manau? be jo ar skani butu zuviene?
labai jau imantri zuviene, tingeciau virti, tikriausiai prireiktu visos dienos, o ir priedai kazkaip zuvienei nepriimtini, geriau jau virti lietuviska zuviene, iseitu daug pigiau ir paprasciau, ir man atrodo daug skaniau.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Vyno kokybės įvertinimas - Spalva. Vyno spalva, nesvarbu blyški ar intensyvi, nėra vyno kokybės rodiklis. Vyno kokybę parodo spalvos sodrumas – t.y. sugebėjimas išlaikyti tą pačią spalvą giliausioje taurės vietoje bei taurės pakraštyje. Aukščiausios kokybės vynuos...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Lapė, vilkas, kiškis ir meška žaidžia kortomis. Meška sako:
- Taigi, kas sukčiaus, gaus į SMAILŲ RYŽĄ SNUKĮ...