Receptai
Lynas baltame padaže
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.1 kg lyno2.2 valgomieji šaukštai grietinės
3.200 g grietinėlės
4.2 morkos
5.1 stiklinė ryžių
6.50 g sviesto
7.1 poras arba svogūnų laiškai
miltai
žalumynai
aliejus kepimui
prieskonių žuviai
druska
pipirai
Veiksmai :
Žuvį supjaustyti gabaliukais. Pabarstyti druska, pipirais bei prieskoniais ir palikti porai valandų.Iškepti žuvį aliejuje, prieš tai apvoliojus miltuose iš abiejų pusių, kad gerai paskrustų.
Į puodą įdėti gabalėlį sviesto , porus supjaustytus griežinėliais. Po to dėti žuvį, taip pat supjaustytas griežinėliais morkas. Viską užpilti grietinėle. Troškinti 15 - 20 minučių.
Prieš baigiant troškinti įdėti grietinę, krapus, petražoles. Viską pakaitinti iki užvirimo ir išjungti.
Ryžius išvirti, kad būtų birūs. Įdėti truputį sviesto ir krapų.
Patiekalą galimа valgyti su daržovėmis. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Bet už tai skanus receptas. vyrui labai patiko.
LABAI JAU ATSIBODES
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Ar uogienė-marmeladas jau išvirė? - Jei norite sužinoti, ar uogienė ir marmeladas yra jau pakankamai tiršti, darykite taip: pradėdami virti uogienę arba marmeladą į šaldytuvą įdėkite lėkštelę. Po kurio laiko įpilkite į ją šiek tiek uogienės/marmelado ir, kad atvėstų, pa...
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Chronius prie kioskelio: Duokite man šį odekoloną. Taigi ne tą, o ‘Troinoj’! O kodėl be etiketės?” Pardavėja: “Ai, koks gi Jums skirtumas…” “Jums tai koks skirtumas, o man gi ant stalo statyti!”