Receptai
Vištiena tešloje
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
400 g vištienos filė1 šaukštas prieskonių vištienai,
“Vegetos”, aliejaus kepimui.
Tešlai:
1.4 kiaušiniai
2.200 g grietinėlės
3.4 šaukštai miltų
baltųjų pipirų, aromatinės druskos.
Garnyrui:
Cukinijos, paprikos ir baklažano griežinėliai apkepinti svieste.
Padažui:
4.4 šaukštai majonezo 5.4 šaukšteliai smulkiai tarkuoto fermentinio sūrio
skiltelė česnako
žiupsnelis smulkiai pjaustytų krapų.
Veiksmai :
Česnaką išspaudžiame ir gerai išmaišome su produktais skirtais padažui, kol gausis vientisa masė.Vištieną supjaustome šiaudeliais ir pamarinavę su prieskoniais apie 1 valandą palaikome šaldytuve.
Kiaušinius išplakame su grietinėle, miltais bei prieskoniais .
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir dedame pamirkytus tešloje vištienos gabalėlius.
Iškeptą vištieną dedame į lėštę, šalia sudedame garnyrui skirtas daržoves. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):super:)
jo labai skanu,lengvai pasigamina ir skanu greitai:)
Iš tikrųjų labai skani užkandėlė. Pati išbandžiau ir visiems patiko :).
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Minkšta mėsa - Kepamą mėsą šlakstykite karštu vandeniu ar sultiniu. Laistoma šaltu vandeniu, ji bus kietesnė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Anglijos viešbutyje portjė pakelia ragelį. Ten girdi:
- Tu ty tu tu tu tu.
Portjė galvoja, kad kas nors juokauja. Po minutės vėl skambutis ir ten vėl tas pats. Portjė vėl meta ragelį. Po penkių minučių su chalatu atlekia naujasis rusas ir rėkia:
- Tu ką, angliškai nesupranti? Jjuk sakau "du arbatos į du šimtai dvidešimt antrą"!