Receptai
Žuvies vyniotinis, įdarytas grybais
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.500 g žuvies filė,2.1 stiklinė pieno arba sultinio,
3.1 kiaušinis,
4.3 riekelės sužiedėjusio pyrago,
5.2 šaukštai sviesto arba margarino,
druskos, pipirų,
maltų džiūvėsėlių.
Įdarui:
6.200 g baravykų arba voveraičių,
7.3 šaukštai margarino,
8.1 svogūnas,
petražolių lapelių,
9.1 virtas kiaušinis,
druskos, aliejaus.
Veiksmai :
Nuo žuvies filė nulupti odą, filė sumalti mėsmale, pridėti piene arba sultinyje išmirkyto pyrago, ištirpinto sviesto, įmušti žalią kiaušinį, įdėti prieskonių ir išsukti. Susmulkintą svogūną ir grybus pakepinti riebaluose, sumaišyti su kapotais petražolių lapeliais ir kapotu kiaušiniu. Žuvies masę iškrėsti ant lentos, pabarstytos maltais džiūvėsėliais, išploti 1 centimetro storio sluoksniu, uždėti grybų įdaro ir susukti. Galima susukti viena didelį arba kelis mažus vyniotinius, Didelį vyniotinį kepti orkaitėje, mažus — ant viryklės dideliame aliejaus kiekyje. Patiekti su virtomis bulvėmis arba ryžiais, pomidorų padažu ir salotų lapelių arba agurkų salotomis. Skanaus!Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):labai skanu
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Viena iš gamtos mįlių: Kaip moteris iš vieno kilogramo saldainių pasunkėja penkiais kilogramais?