Receptai
Kvepianti vištiena melione
Sudėtingumo lygis:
Jums prireiks :
1.2 nedideli melionai,2.1 šaukštelis kiniškų prieskonių,
3.2 šaukštai sezamo sėklų,
4.4 vištienos krūtinėlės,
5.150 ml sauso chereso,
6.4 šaukštai aliejaus,
7.3 šaukštai krakmolo
8.3 šauštai kiniško sojos padažo,
9.4 žalių svogūnų laiškų,
10.4 lapinio saliero stiebai,
11.1 poras,
12.3 skiltelės česnako,
žiupsnelis juodųjų ir čili pipirų,
1 šaukštas cukraus,
1 gabalėlis šviežios imbiero šaknies.
Veiksmai :
Melionus nuplaukite, perpjaukite per pusę ir pašalinkite sėklas. Dėkite į grilį ir kepkite maždaug 20 minučių. Galiausiai pjūvio vietas pabarstykite kiniškais prieskoniais ir sezamo sėklomis.Vištieną supjaustykite smulkiais gabalėliais. Sumaišykite po 2 šaukštus chereso, sojos padažo ir krakmolo, išmaišykite ir užpilkite šiuo marinatu mėsą, uždenkite ir palikite 3 minutėms.
Porą ir saliero stiebą supjaustykite smulkiais gabalėliais. Česnaką ir imbierą nuvalykite ir susmulkinkite.
Aliejų įkaitinkite gilioje keptuvėje. Apkepinkite jame vištieną, pagardinkite ją juodaisiais ir čili pipirais, išimkite iš keptuvės.
Į tą pačią keptuvę sudėkite daržoves, imbierą ir česnaką ir pakepinkite pastoviai maišydami 3 minutes. Sudėkite vištieną. Likusį cheresą sumaišykite su sojos padažu, krakmolu ir cukrumi, supilkite viską į keptuvę , pakaitinkite iki virimo ir suberkite likusius prieskonius.
Gautą daržovių ir mėsos masę įdarykite dar šiltus melionus. Atskirai patiekite ryžius. Skanaus!
Dabartinis recepto įvertinimas:
Recepto komentarai
skaityti visus (20 paskutinių):Super receptas. Neradau chereso, bet puikiai tiko baltas sausas vynas.
"Patiekalai.lt" pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema,
pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.
"Patiekalai.lt" privalo informuoti specialiąsias Lietuvos tarnybas apie įžeidžiančių, smurtą, rasinę, tautinę,
religinę ar kitokią neapykantą skatinančių komentarų autorių duomenis. Taip pat gali tai padaryti savo iniciatyva.
Informuokite redaktorius apie netinkamus komentarus.
Visos patiekalų kategorijos
Prisijungimas
Naujausi receptai
Gruziniškas sūrio pyragas "Chačiapuris"
Mažos bandelės su cinamonu
Aštri kalakutiena su daržovėmis
Omletas su sūriu
Lietiniai su varške ir persikų padažu
Plovas (2)
Naminis kugelis česnakinėse
Bulvių plokštainis su vištiena (2)
Krevečių Tempura
"Ledinė" kava
Restoranai
Atsitiktinis patarimas
Pyragų kepimas formose - Kepdami tortus, pyragus, prieš pildami tešlą į skardą ją patepkite sviestu ir gausiai pabarstykite džiūvėsėliais. Toks būdas geriau apsaugos kepinį nuo prilipimo, taip pat susidarys labai graži plutelė....
Rekomenduojama knyga
Restoranų paieška pagal virtuves
Šiandien vardadienius švenčia:
Anekdotas
Padavėjau, mano sriuboje negyva musė! -Taip, pone, jas užmuša verdantis vanduo. -O ko jūs tikites už tokią kainą? Gyvos?